A Szalon

Szalonunk Kaposvár belvárosának egyik büszkesége. A sétáló utcában, a megyei múzeummal szemben várja vásárlóit. Az Igazán tágas, elegáns szalonra a kifinomult elegancia jellemző, ahol nemes anyagokból készült, egyedi tervezésű kollekciókat kínálunk női és férfi vásárlóink számára.

Varrodámban 20 éves tapasztalattal, nagy precizitással, szakmai tudással készülnek a különböző kollekciók.

Exlucusive alkalmi

A szalon kínálatában meghatározó szerepe van az alkalmi kollekcióknak. Teljes öltözéktervezés a jeles alkalmakra, női és férfi vásárlóink számára.

  • Báli, party ruhák
  • Menyasszonyi ruhák
  • Örömszülők, násznép öltözékei, és kiegészítői.

Az alapanyagok kiváló minőségűek, gondosan megválasztott színek, anyagok társítása, különleges kisugárzást biztosít viselőjének. Tervezésnél fontos számomra a ruha és a kiegészítők teljes összhangja „cipőhöz a ruhát”-„ruhához a cipőt”.

A szalon által forgalmazott Högl cipők méltó kiegészítői a kollekcióimnak, melyekhez táskákat, kalapokat is kínálunk.

 Casual luxory

A minden napokra szánt kollekció, a modern nő márkája. Naprakész, divatos, sokrétűen kombinálható, némely darabokat a sportos részletgazdagság jellemzi, ugyanakkor hangsúlyozza a nőiességet.

Az exclusive alkalmi és a casual luxory kollekció darabjait igény szerint méretre készítjük, valamint megtervezzük, vagy egyedi elképzelések alapján elkészítjük, a megálmodott ruhákat legyen szó menyasszonyi, alkalmi vagy nappali ruháról.

Szalonunkban férfi vásárlóink számára kínálunk Styl exclusive finom gyapjú öltönyöket, a legdivatosabb színekben, fazonokban valamint Oymp ingeket, nyakkendőket. Ugyancsak méretre készítünk vőlegény és alkalmi mellényeket – nyakkendőket.

Alkotásaimat minden évben patinás helyeken láthatja a közönség (Hotel Dorottya bálterme, Szivárvány Kultúrpalota). Ezen kívül számos egyéb városi rendezvény fényét igyekszünk emelni. Így részt veszünk többek közt a Múzeumok éjszakáján, a Rippl-Rónai fesztiválon, Megyei és a Város bálon egyaránt és különböző kiállításokon. Rendszeresen szerepelünk a médiában így a helyi tv-k megyei lapok valamint országos lapok hasábjain is. A bemutatókon túl szívesen teszek eleget cégektől érkezett meghívásoknak ahol több alkalommal tartottam divattanácsadást és előadásokat.